0465 60 81 05

Can i take your order please?


Bram Hamelinck

De gyoza is een aanrader.

volgende tip 

Björn Lefevre

Fantastisch lekker! Sashimi, yakitori! Dig in!

volgende tip 

Amélie Himpe

Lekkere sushi in centrum Waregem, mooi interieur en heel vriendelijke bediening!

volgende tip 

Ine Deblaere

zeker de gyoza proberen!

volgende tip 

Valerie Maebe

Super lekker

volgende tip 
Shawo Pema
Shawo Pema
Waregem krijgt eindelijk zijn sushi restaurant

Ze worden om langs om talrijker, de sushi-restaurantjes. Sushi is in en sushi is trendy en je vindt ze overal….Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge…..en vanaf nu dus ook in Waregem, en wel in hartje Waregem, pal op de markt en midden in het bruisende centrum van onze stad.

Zin in een lekkere gezonde hap voor je de stad ingaat ? Of wil je gezellig tafelen met vrienden in een rustig en stijlvol kader ? Dan is Pema Sushi het ideale adres. Waregem heeft reeds een diversiteit aan restaurantjes, Grieks, Turks, Italiaans, Spaans, Chinees, etc…een sushi restaurant mag dan ook niet ontbreken.

Sushi mag dan wel typisch Japans zijn, onze sushi chef is echter afkomstig van het dak van de wereld, Tibet. Wij verwelkomen u graag in ons Tibetaans-Aziatisch geïnspireerd interieur en heten u welkom van zodra u de deur binnenstapt.

Voor wie geen sushi lust, staan er ook diverse wokgerechten op het menu. Ook de vegetariërs worden niet vergeten. Iedereen is welkom bij Pema Sushi. Wie zin heeft in sushi hoeft nu zelfs de deur niet meer uit ! Wij leveren aan huis. Of heb je na een drukke dag geen zin meer om te koken ? Dan stop je gewoon bij Pema Sushi en neem je je diner mee naar huis. Op voorhand bestellen kan, maar je kan ook rustig aan de bar een maaltijd bestellen. Wij maken alles klaar terwijl u wacht.

Restaurant

Restaurant

Voor een ontspannend avondje uit met vrienden of familie, of een gezellige lunch tijdens het weekend of in de week kan u in ons stijlvol ingerichte restaurant genieten van onze overheerlijke sushi- en wokgerechten.
U kan kiezen voor een eenvoudige snelle hap, of een uitgebreid assortiment gepresenteerd op één van onze sushibridges of sushiboats.
Wij verwelkomen u graag en dit 7 dagen op 7.

Evenementen

Evenementen

Hebt u als bedrijf een evenement of bedrijfsfeest gepland en wilt u eens iets anders aanbieden dan de klassieke hapjes of maaltijden ? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing. Sushi is in, trendy, en gezond. En het oog wil ook wat, dus kies voor onze mooi verzorgde sushiboats en/of sushibridges en uw evenement of feest is al voor de helft geslaagd.

Sushi lunch

Sushi lunch (€ 17)

Waan je in de 7de hemel met deze heerlijke sushi combo. Geniet van een variëteit aan lekkere hapjes aan een zeer scherpe prijs. Ideaal voor beginners of gevorderden.

Take away

Take away

Afhalen is steeds mogelijk tijdens de openingsuren van het restaurant. Een belletje vooraf en u kan onze lekkere sushimaaltijden komen afhalen. Of kom gewoon binnen en bestel aan de bar uw maaltijd. Terwijl u wacht kan u reeds genieten van een drankje of aperitief. U kan ook voor uw privé-feestjes of op feestdagen bestellingen komen afhalen. Bij grote bestellingen, best een dag of twee op voorhand reserveren. Onze vis wordt namelijk dagvers afgeleverd.